Vejenby på QR

Klik tilbage

Vejens byhistorie kan nu ses med QR læser

Leif Meineche fra Lokalhistorisk forening og Anders Andersen fra Frøs Herreds Sparekasse sætter her den første Q kode op

Ugeavisen.dk 20-03-2014

Mange af Vejens historiske ejendomme er nu blevet udstyret med Q-koder

Via et samarbejde mellem Vejen Handelsstandsforening og Vejen Lokalhistorisk Forening er 97 byejendomme i løbet af den sidste uges tid blevet forsynet med et lille mærkat med en Q kode, hvor man via sin mobiltelefon kan læse mange interessante oplysninger om de pågældende ejendommes historie.

Det er Vejen Lokalhistorisk forening og formand Leif Meineche, der har været initiativtagere til dette spændende projekt, som er blevet muligt via et samarbejde med Vejen Handelsstandsforening og Frøs Herreds Sparekasse i Vejen. Frøs har sponsoreret fremstillingen af de mange mærkater.

”Det er jo Lokalhistorisk forenings formål at undersøge og udbrede kendskabet til Vejen by’s historie og dette projekt har været meget spændende og en helt ny måde, at få budskaberne ud på”, siger Leif Meineche fra Lokalhistorisk forening.

”Det går også fint i tråd med det arbejde vi i Vejen Handelsstandsforening har igangsat omkring et bredt samarbejde omkring en positiv udvikling af Vejen by”, siger citychef Flemming Simested fra Vejen Handelsstandsforening.

”Vi opfordrer alle, der ønsker en positiv udvikling af Vejen til samarbejde og i dette tilfælde kom opfordringen fra Lokal Historisk forening. I andre tilfælde er vi selv den opsøgende part”.

Set i Ugeavisen.dk